İletişim

ESENTEPE,BÜYÜKDERE CAD.NO:163
34394 ŞİŞLİ-İSTANBUL
212 306 50 00 info@gapinsaat.com
Ahmet Çalık
Yönetim Kurulu Başkanı

Mert Çalık
Yönetim Kurulu Başkan Vekili

Levent Kafkaslı
CEO ve Yönetim Kurulu Üyesi:

Mustafa Fatih Genç
Yönetim Kurulu Üyesi

Orhan Gündüz
Yönetim Kurulu Üyesi

Ömer Aydın
Türkmenistan Genel Müdürü

Aziz Çengel
Teklif ve İş Geliştirme Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı

Sadettin Korkmaz
Sağlık Tesisleri ve Üst Yapıdan Sorumlu Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı

Gonca Özgül
Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı:

İlhan Hazar
İş Geliştirme Genel Müdür Yardımcısı

Rıza Ağın
Mali İşler Genel Müdür Yardımcısı

Gap İnşaat; profesyonel yönetici kadrosu, her biri konusunda uzman çalışanları, yurtiçinde ve yurtdışında anahtar teslim iş yapabilme becerisi ve başarıyla gerçekleştirdiği altyapı, üstyapı, sağlık ve endüstriyel tesis projelerinde tercih edilen saygın bir taahhüt şirketidir.
Deutsche Tiefbau Gesellschaft
-Türkmenistan Uluslararası Onkoloji Hastanesi:
Uluslararası tasarım kriterleri ve engelli gereksinimlerine uygun tasarlanan onkoloji hastanesi, teknik alanları ve katlı otoparkı ile toplamda yaklaşık 92.000 m² kapalı alana sahiptir. Son teknoloji tıbbi ekipman ve tedavi yöntemleri ile ayakta hasta bakımının yanında, 45'i yoğun bakım ünitesi olmak üzere toplam 500 yatak kapasitesiyle hizmet verecektir. Proje bünyesinde son teknoloji 14 adet ameliyathanenin yanı sıra 6 adet linac ve 1 adet siklotron yer almaktadır.

- Türkmenistan Pediatri Merkezi: Uluslararası tasarım kriterleri ve engelli gereksinimlerine uygun tasarlanan pediatri merkezi, teknik alanları ile toplamda yaklaşık 35.000 m² kapalı alana sahiptir. Son teknoloji tıbbi ekipman ve tedavi yöntemleri ile ayakta hasta bakımının yanında, 15'i yoğun bakım ünitesi olmak üzere toplam 160 yatak kapasitesiyle 3-16 yaş çocuklara hizmet verecektir. Proje bünyesinde son teknoloji 5 adet ameliyathane bulunmaktadır.

-Türkmenistan Stomatology Merkezi: Uluslararası tasarım kriterleri ve engelli gereksinimlerine uygun tasarlanan stomatoloji merkezi, teknik alanları ile toplamda yaklaşık 31.000 m² kapalı alana sahiptir. Son teknoloji tıbbi ekipman ve tedavi yöntemleri ile 85 adet diş tedavi ünitesinin yanında, 10'i yoğun bakım ünitesi olmak üzere toplam 80 yatak kapasitesine sahiptir. Ayrıca son teknoloji ekipmanlarla donatılmış 4 ameliyathane ile çene ve yüz cerrahisi alanında da hizmet verecektir.

-Türkmenistan Uluslararası Rehabilitasyon Merkezi: Uluslararası tasarım kriterleri ve engelli gereksinimlerine uygun tasarlanan rehabilitasyon merkezi, teknik alanları ve katlı otoparkı ile toplamda yaklaşık 69.000 m² kapalı alana sahiptir. Son teknoloji tıbbi ekipman ve tedavi yöntemleri ile ayakta hasta bakımının yanında, 150'si çocuk olmak üzere toplam 400 yatak kapsasitesiyle hizmet verecektir.

-Türkmenistan Uluslararası Fizyoloji Merkezi: Uluslararası tasarım kriterleri ve engelli gereksinimlerine uygun tasarlanan fizyoloji merkezi, teknik alanları ve katlı otoparkı ile toplamda yaklaşık 68.000 m² kapalı alana sahiptir. Son teknoloji tıbbi ekipman ve tedavi yöntemleri ile ayakta hasta bakımının yanında, 26'si yoğun bakım ünitesi olmak üzere toplam 250 yatak kapasitesiyle hizmet verecektir. Proje bünyesinde son teknoloji 6 adet ameliyathane bulunmaktadır. Ayrıca bilimsel araştırmaların yapılacağı laboratuvarların ve müzesinin de olduğu bir ilim bloğuna sahiptir.

-Deutsche Tiefbau: Deutsche Tiefbau Gesellschaft für Infrastrukturentwicklung mbH, endüstri deneyimini Almanya'ya taşıyor. İnşaat alanındaki olağanüstü uluslararası deneyimimizle, başta fiber optik inşaat olmak üzere Alman altyapı sektörüne katkıda bulunuyoruz.
https://www.deutschetiefbau.de/

-Taksim 360 Rezidans & Ofis & Konut Projesi: 18. Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri’nde Avrupa’nın “En İyi Kentsel Yenileme Projesi” ödülüne layık görülen projemiz, İstanbul’un en önemli lokasyonlarından Beyoğlu’nda yer alan toplam 9 yapı adasını kapsamaktadır. Otel, ofis ve rezidans bölümlerinden oluşan projemiz sayesinde bölgenin çehresi değişecek; kaybolmaya yüz tutan tarihi doku da yeniden hayat bulacaktır.